Nieuws & infoWork in progress

Nieuw boek 'Brain Almighty' (werktitel)

Samen met prof dr Dirk De Ridder werkt Sabine aan een scientific novel (in het Engels) over de werking van het brein en de link tussen de fascinerende wereld van je hersenen met religie, filosofie, schoonheid, kunst, het belang van een warm nest, genetica en epigenetica, emoties ... tot en met de organisatie van de maatschappij, de link met mierennesten en internet. En tijdens deze reis door de hersenen nemen ze je mee op (hun) echte wereldreis. Wordt verwacht ... 

Voorjaar - najaar 2023

Nu aanvragen: lezingen voor volwassenen 

Met subsidiesteun van Literatuur Vlaanderen kan je als bib, gemeente of organisatie één of meerdere lezingen van Sabine aanvragen. Het 'K-boek' leert je meer over kanker, wat het is, wat je voor-tijdens-na kan doen, als patiënt en als omgeving, hoe gezond leven en eten, waar moet je aan denken mocht je toch ziek worden, wat met werk, geld en seks enz. 'Traliemama's' heeft de afgelopen jaren al  1000den geïnteresseerden een blik van het leven van een moeder achter tralies gegeven, en 'Ontwikkelingssamenwerking anno 2023: hoe werkt dat?', kan ook. Vraag hier je lezing(en) aan. 

Stemacteur/voice over nodig?

Voor grote en kleine animatie, bedrijfs-/ online films, phone systems, AI, audiogidsen en - boeken of persoonlijke stemproject, in haar eigen studio kan Sabine in meerdere talen alles opnemen wat je wenst, maar ze is ook vaste gast bij alle professionele studio's. Samples en klanten vind je onder Menu/Voice Acting, meer info krijg je via Menu/Contact.

Presentatrice gezocht?Meertalige presentatrice nodig voor een internationaal congres of beurs (ook in buitenland), debat/interview met een auteur, bedrijfsfeest enzovoort? Meer inlichtingen? Stuur een mailtje via Contact.