Animatie

Sabine bedenkt en/of schrijft verhalen voor kinderen, ook in animatievorm. De reeks 'Ray & Ruby' (4+) gaat normaliter in 2023 in internationale productie, i.s.m. Ketnet en met erg geapprecieerde steun van Het Vlaams Audiovisueel Fonds. Ze bedacht de reeks samen met creatieve duizendpoot Sabine Martens die vooral de vormgeving voor haar rekening neemt. De live opnames - de reeks is een combinatie tussen live action en 3D - gaan door in het majestijtelijke Kasteel van Loppem, de animatie en productie zijn in handen van Creative Conspiracy in Gent.

In 2022 kwam de kortfilm 'Bobonnekoekjes/Les Biscuits de Mamy' uit waarvoor zij het scenario schreef, Frits Standaert animeerde, Emilie Lauwers scenografeerde en Les Films de Nord produceerde. De film loopt nog steeds in de Franse zalen, op diverse festivals en won alvast prijzen van de kids en scholen die kwamen kijken zelf.

Sabine broedt op veel ideeën tegelijk en staat steeds open voor samenwerkingen en creatieve brainstorms. Geen idee is te gek...